Selamat Datang

RAS Sinar Enterprise

RAS Sinar Enterprise adalah kontraktor am yang menyediakan perkhidmatan berkaitan kerja membuat rumah, ubahsuai rumah, membaikki pagar, memotong pokok, menimbus tanah, memampat tanah atau jalan dan berbagai lagi.

Kami komited untuk membina untuk memastikan setiap kerja yang diamanahkan dapat disiapkan dalam waktu seperti mana perjanjian antara pihak kami dan pelanggan kami.

scaffolding

Pembikinan kerja kami adalah memenuhi piawaian industri dan pihak kami juga sentiasa memastikan peralatan yang digunakan sentiasa lengkap dan amat memastikan pelanggan tidak perlu menyediakan sebarang peralatan kerja untuk setiap kerja yang kami lakukan.

Kami menjamin, jika berurusan dengan kami, semua peralatan dijamin akan disediakan oleh pihak kami tanpa menyusahkan pelanggan untuk menyediakan berbagai barangan peralatan.

Staff kami pengalaman lebih 10 Tahun dalam kerja-kerja berkaitan kerja pembinaan rumah dan kerja-kerja renovation rumah dan sekarang ini kami menubuhkan syarikat sendiri untuk menjalankan projek-projek berkaitan pembinaan rumah, ubahsuai rumah dan berbagai kerja lagi mengikut permintaan pelanggan di sekitar Labuan.

RAS Sinar Enterprise (KT0520529-M)

U0066, 1st Floor Jalan OKK Awang Besar

P.O Box 82257, 87007 W.P Labuan

Call/WhatsApp : 60125531838

Workshop

Lot 1 (GRN1116) Simpang Bukit Jamal

Kampung Sungai Bedaun,

87000 W.P Labuan